vineri, 2 martie 2012

Contacte sexuale, sexul oral, relatii sexuale, pozitii sexuale

Ce este sexul oral?

Definitia sexului oral:
Sexul oral a castigat in ultimii ani o popularitate pe care uneori o merita, alteori nu. De ce a devenit atat de popular? Fiindca este cel mai usor si mai rapid de realizat, fara a necesita preludiu si este cel mai "sigur" din punct de vedere contraceptiv si cel mai "sigur" din punct de vedere medical (rata cea mai mica de transmitere a bolilor).

Felatia este tehnica prin care atingi cu buzele penisul unui barbat cu scopul de a-i oferi placere. Cel mai bun profesor este practica. Buzele si limba sunt importante surse de stimulare. Multi barbati si femei raspund bine la ritm si la presiune. Un masaj puternic si constant va fi de ajuns pentru a determina reactia pe care o doriti. Daca mirosul nu-ti place, atunci spune-i sa faca un dus. Deoarece faci acest lucru pentru placerea lui, asta nu inseamna ca trebuie sa suporti lipsa lui de igiena. Daca esti ingrijorata de lipsa lui de igiena atunci trebuie sa stii ca gura ta are de milioane de ori mai multi germeni decat un penis curat. A o inghiti pe toata inseamna sa o introduci pana trece de omulet. Aceasta aventura sexuala este exagerata. Cea mai buna metoda de a face felatie este tot cu limba si buzele, luand atat cat sa nu te ineci. Totusi practica este cea mai importanta. Simte-te libera in a apuca cu mainile partile din penis care nu-ti incap in gura.

Informatii utile pentru cei ce vor sa practice felatia:

    Nu musca (decat daca o cere el).
    Tine-ti dintii acoperiti cu buzele tot timpul.
    Nu fi prea aspra. A suge prea tare, a freca in sus si in jos ca si cand incerci sa pompezi apa dintr-un put uscat nu este placut!
    Nu actiona ca si cand sperma este otravitoare. Nu trebuie sa o inghiti, dar nici sa fugi speriata din camera.
    Nu il lasa aproape de climax - foloseste-ti mainile sau lasa-l sa isi dea drumul pe o alta parte a corpului.

Contacte sexuale, sexul oral: cunnilingus

  Cunnilingus este o arta de a face dragoste cu un vagin cu limba si gura. Este o tehnica delicata care necesita rabdare, practica, dedicatie pentru a o face bine, dar orice femeie cu care o vei practica te va aprecia si mai mult. Ce se aplica la penis nu se aplica si la vulva, aceasta este diferita. Acesta nu este un atac. Nu te arunca asupra clitorisului asa cum un pompier se arunca asupra focului. Adesea, la inceput clitorisul este prea sensibil pentru o stimulare directa. Linge in jurul lui, stimuleaza zona, atat labia interioara testand-o. Asculta-ti partenera. Unele femei fac zgomot, altele nu. Iti va trebui ceva timp sa afli ce prefera partenera ta, pana cand sa-i faci sex oral.

Informatii utile pentru cei ce vor sa practice cunnilingus:

    Linge in jurul labiilor exterioare incluzand perineul.
    Aceasta zona este extrem de sensibila la majoritatea femeilor.
    Fa-ti drum catre labiile interioare si linge-le si mangaie-le usor.
    Deschizatura vaginala este un loc extraordinar in care te poti juca. Peretii interiori sunt minunati. Plimba-ti limba prin zona. Foloseste-ti limba de-a lungul clitorisului cu diferite miscari: in sus si in jos, din stanga in dreapta, in cercuri. Foloseste partea dorsala a limbii. Aceasta este foarte sensibila si mai moale decat partea superioara.
    Nu-ti petrece tot timpul pe clitoris, la inceput incearca sa-ti dai seama de preferintele partenerei.
    Poti incerca sa stimulezi punctul G. De obicei, sexul oral este un preludiu al actului in sine. Aceasta este o metoda placuta de a va satisface prietena.
    Totusi, baieti, va sugerez sa nu aplicati un "lins scurt" pentru ca imediat dupa aceea sa treceti la sex. Departeaza picioarele femeii si incepe prin a linge interiorul coapsei inspre vulva.