vineri, 2 martie 2012

Află cum îţi dai seama dacă ţi-ar plăcea sexul anal!

Sexul anal este încă un subiect tabu în România, despre care oricând se vrea mai multă informaţie. Menţinând o părere obiectivă, iată cum îţi poţi da seama dacă ţi-ar plăcea sau nu…


Ce înseamnă normal şi anormal în privinţa sexului anal


Deşi în viaţa sexuală fiecare cuplu în parte stabileşte ce înseamnă normal, anormal, puţin sau mult, un lucru este clar: sexul anal se transformă în dereglare comportamentală atunci când are loc în urma violenţei, bruscării sau se repetă obsesiv, traumatizând partenera. În rest, fiecare este liber să experimenteze orice îşi doreşte în limitele dormitorului propriu.

Nu poţi spune de la început că îţi va plăcea sexul anal, tot aşa cum nu poţi spune dacă îţi va plăcea sexul oral... până nu încerci. Unii sunt amatori de provocări, de orice natură ar fi ele, în timp ce alţii preferă să fie puţin mai conservatori, mai puţin dispuşi să facă compromisuri sau să renunţe la ideile lor.

Ar trebui să ai deja ceva experienţă sexuală


Dacă vrei să faci sex anal cu iubitul, este mult mai bine ca înainte să ştii foarte bine anatomia corpului vostru, să ai cunoştinţe solide despre "a face sex" şi să îţi cunoşti destul de bine partenerul, cu tot cu trecutul lui sexual.

Sexul anal este recomandat să fie încercat după ce acumulaţi mai multă experienţă de viaţă sexuală, când cei doi parteneri au învăţat cum se obţine relaxarea, plăcerea şi orgasmul şi consideră că între ei nu mai există bariere de gândire, iar sexul vaginal şi oral nu mai sunt două necunoscute în cuplul lor.

Cum obţii plăcerea din sexul anal


Majoritatea cuplurilor consideră că sexul anal îi ajută să ajungă mai repede la orgasm, cu sau fără stimularea organelor genitale. Pentru femei, plăcerea în urma stimulării anale se datorează terminaţiilor nervoase comune ce se află între peretele rectal şi vagin, dar şi stimulării indirecte a punctului G.

De ce le place bărbaţilor atât de mult sexul anal? Acest tip de sex este mai putin accesibil pentru ei şi nu la fel de popular printre heterosexuali ca şi sexul vaginal. În plus, rectul este mai îngust decât vaginul, ceea ce provoacă bărbaţilor o plăcere mai mare. Pentru un bărbat, plăcerea penetrării anale înseamnă nu doar stimularea intensă a glandului ci şi sentimentul posesiunii depline.

Află care sunt complicaţiile



Complicaţiile sexului anal, responsabile pentru reacţiile împotriva acestui tip de sex, apar din cauza faptului că anusul nu este conceput pentru sex, mai degrabă pentru a scoate şi nu pentru a primi. Şi lipsa lubrifierii poate cauza probleme, pentru că anusul nu se poate lubrifia natural, ca şi vaginul.



Penetrarea anală fără ajutorul unui lubrifiant este dureroasă şi traumatizantă. Aşa că, dacă vrei să încerci sexul anal cu partenerul tău, nu uita să îţi cumperi un lubrifiant special pentru contactul sexual, pe bază de apă!