joi, 8 martie 2012

Acele de cupru din spatiu

Suntem singuri pe Pamant sau suntem vizitati de ET (sau chiar coexistam cu ei) ? Mai curand ni se dezvaluie a fi reala cea de-a doua parte a intrebarii. Sunt multe cazuri in care nave ‘straine’ au intervenit pentru a regla ‘fenomene extreme’ sau ‘prostii’ facute de pamanteni.
Se pare ca fotografii facute vulcanului din Islanda ce a erupt recent arata OZN-uri ce ‘regleaza’ si ‘indeparteaza’ ceva din efectele nefaste – asa cum s-a intamplat si in 1986, la explozia de la Cernobal, unde au fost vazute nave ce au micsorat radiatiile cu cca. 80%, dupa unele studii. La fel, in 1961, SUA a detonat pe orbita o incarcatura nucleara intentionand sa creeze o zona puternic ionizata pentru a pune in dificultate sistemul aerian antiaparare al URSS. Problema a fost ca efectele s-au dovedit a fi ‘dezastruoase’, putand compromite comunicatiile pe zeci de ani, permitand unor fenomene meteo extreme sa apara (aurore la Paris, Londra, Cairo). Se mentioneaza insa in documente cum sistemele de aparare rusesti au vazut venind nave spatiale care au ‘periat’ atmosfera terestra, refacand ionosfera si rezolvand situatia (caz asemanator si la alte experimente in care s-au pulverizat din sateliti mii de miliarde de ace de cupru ce au fost ‘curatate’ de astfel de nave).
Cat despre coexistenta cu alte civilizatii, se pare ca in 1975, la sedinta pe probleme nucleare a Consiliului de Securitate al ONU a aparut (si disparut subit) o ‘fiinta in alb’ care le-a spus participantilor ca nu doar viata pamantenilor e in pericol, ci si a altor civilizatii ce traiesc aici, impreuna cu noi. Iar asta a mai ‘stopat’ din avantul de a ‘imagina’ folosirea incarcaturilor nucleare in confruntari. La fel, in ultima perioada a mandatului lui G. Bush jr. (deci probabil acum 2-3 ani) au ‘scapat’ documente secrete ale Pentagonului in care erau mentionate relatii secrete ale guvernului SUA cu entitati intraterestre. (si, vorba lui Emil Strainu, daca doar 1% din ce se spune e adevarat, si e foarte grav. Insa eu cred ca e mai mult…sa zicem 5-10% , asa cum sunt recunoscute ca fiind reale cazurile de OZN nesupuse ‘intoxicarii’ ; si daca luam acest 5-10% si il aplicam la toate ideile ‘incredibile’ vehiculate despre ‘lumea reala’ inseamna ca e mai mult decat grav…)
Amenintarea distrugerii planetei de catre corpuri ceresti din spatiu este foarte reala, insa nu e constientizata la nivel de masa. Aceasta e una din modalitatile in care actuala civilizatie s-ar putea sfarsi, alaturi de cutremure devastatoare, tsunami, pandemie, dezasamblarea continentelor, atac cu arme nucleara, invazie ET si ‘inghitirea’ noastra de catre o imensa gaura neagra datorata experimentelor de a CERN Geneva (si, poate, si din alte parti). Despre acest experiment se spune ca a esuat si exista pericolul sa ne gasim intr-o bucla spatio-temporala ce se contracta pana la disparitia totala prin gaura neagra. Se pare ca interventia ET a ‘inghetat’ momentan fenomenul pana la gasirea unui remediu.
In fapt, tehnologii extraordinare exista deja pe pamant insa sunt ascunse si tinute ca si ‘rezerva de putere’ – precum nave spatiale cu tehnologie asemanatoare OZN-urilor (si, spun eu, nu ar fi exclus ca tehnologia sa fie ‘donata’ de ET in schimbul a ceva de pe Pamant de care ei au nevoie, asa cum multe teorii sustin). Tot la capitolul ‘tehnologii’ putem include si descoperiri medicale ce ar fi putut ‘revolutiona’ modul in care este privita boala si sanatatea – ascunse si ele, precum inventia din 1970 a unui terapeut naturist in ce priveste rezolvarea definitiva a problemelor cu dintii la copii (fara carii, fara probleme toata viata cand vei creste – tipul a disparut, inventia la fel…). In fapt, la o reuniune inalta pe probleme medicale s-ar fi afirmat ca 35-40% din medicamentele existente pe piata nu au legatura cu bolile pe care le trateaza, jumatate din acestea  fac mai mult rau – iar din acestea, la randul lor,  jumatate duc la cancer si boli grave. E o lupta pentru a revigora industria farmaceutica mondiala cu orice pret, care ar fi pierdut in 2009 enorm datorita infloririi terapiilor alternative si naturiste (de aceea si dorinta de a impune Codex Alimentarius cat mai repede si cu orice pret).
Cam acestea au fost cele mai importante idei. Cum spuneau si generalul si Oreste, din pacate omul de rand nu are timp sa se gandeasca la aceste lucruri extrem de importante intrucat viata ii este legata de lucruri marunte ce tin de supravietuirea zilnica, de placeri atasate identitatii sale de ‘om’. Insa, as adauga eu, noi suntem mai mult decat simpli oameni. Avem pe langa dimensiunea pamanteana (corp, minte, emotii) si o structura energetica si constienta ce ne conecteaza cu universul interior si cu cel exterior. Descoperirea si trairea la nivelul sau este cu mult mai semnificativa decat orice lucru pe care l-am putea face ca oameni, oricat de importanti am putea crede ca suntem. Este o provocare pentru fiecare dintre noi de a ne depasi limitele si a zbura…



alta sursa :


In 1961, americanii ar fi imprastiat in spatiu un "nor" urias de ace de cupru, pentru a perturba observatiile prin satelit (si implicit sistemul de ghidare a rachetelor balistice) ale rusilor. Actiunea a demarat conform planului, dar "ceva" venit din Cosmos a aspirat respectivul nor. Incercarea a fost repetata dupa doua luni, cu o cantitate mult mai mare de ace, dar in cateva zile si acestea erau absorbite de misteriosul obiect, iar beligerantii americani si rusi au trecut totul sub tacere. Din motive diferite, se-ntelege.