joi, 8 martie 2012

China construieste un tunel prin centrul pamantului

Incredibil. Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii a declarat marti ca intentioneaza sa inghete toate relatiile diplomatice cu China si chiar sa treaca la represalii militare in cazul in care guvernul de la Beijing nu renunta la planurile sale secrete de a construi un tunel urias prin centrul pamantului.
Tunelul e doar la inceput
Inceput, dupa cate se pare, in provincia chineza FUjian, tunelul masoara cel putin 100 kilometri adancime in momentul de fata si a fost descoperit din intamplare in urma unei misiuni de recunoastere de rutina.
Desi nu se cunoaste scopul precis al constructiei, strategii americani banuiesc ca acesta face parte dintr-un plan diabolic al chinezilor de a ajunge pe cealalta parte a pamantului si de a invada lumea civilizata fara ca cineva sa isi dea seama. Daca acesta este cazul, nu este prima oara cand China recurge la astfel de tertipuri, in 1968 mai multe rapoarte indicand faptul ca sute de chinezi au inceput sa apara din senin dintr-un crater secundar al vulcanului Vezuviu.
Proiectul chinez sfideaza legile fizicii
Considerata practic imposibila de catre oamenii de stiinta, traversarea pamantului de la un capat la altul prin centrul sau implica parcurgerea unei distante de 12.756 km prin diferite straturi de sol.
Guvernul de la Beijing a anuntat intr-o scrisoare deschisa adresata ONU ca nu intentioneaza sa opreasca constructia tunelului deoarece acesta face parte parte din noua infrastructura feroviara a tarii.