duminică, 4 martie 2012

Cum sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine folosind ochii

Tehnica privire fixa. Oameni inportanti cum ar fi angajatori folosesc aceasta tehnica pentru a evalua angajatii.Anchetatorii de la politie folosesc aceasta metoda pentru a intimida suspectii.Iar cuceritorii o folosesc pentru a le face pe femei sa se indragosteasca de ei.( Pentru cuceritori aceasta tehnica functioneaza ca un afrodisiac.)
Aceasta tehnica are un impact puternic.Urmareste persoana dorita cand altcineva vorbeste.Indiferent cine vorbeste, fii atent la persoana pe care vrei sa o cuceresti.
Barbatii trebuie sa fie constienti ca aceasta tehnica este extrem de eficienta ``asupra feleilor`` daca ele considera ca barbatul este atragator.Daca nu te place si folosesti aceasta tehnica ``privirea fixa`` ai putea fi inteles gresit.
In unele cazuri tehnica ``privirea fixa`` este mult prea puternica, asa ca iata o forma mai subtila si eleganta. Cand esti antrenat intr-o discutie cu mai multe persoane uita-te spre tinta de fiecare data cand vorbitorul isi incheie vreo idee. Astfel, tinta ta va simti ca esti intrigat de reactiile ei, totusi cu o mai mica intensitate.
Cand apelezi la aceasta tehnica , transmiti doua mesaje: interes fata de persoana fixata si o foarte mare incredere de sine.Nu exagera, pentru ca altfel vei parea obraznic si sfidator.