marți, 6 martie 2012

Anul Dragonului de Apa

Anul Dragonului de Apa incepe la 23 ianuarie 2012 si se termina la 9 februarie 2013.

Daca anul Iepurelui (3 februarie 2011 - 22 ianuarie 2012) este un an linistit, al preocuparilor casnice si artistice, al atitudinii pasnice si diplomate, anul Dragonului este un an al actiunilor energice si curajoase, al proiectelor de mare amploare.

In anul Dragonului se initiaza proiecte si actiuni spectaculoase, indraznete, uneori excentrice sau implicand riscuri insuficient cantarite. Se iau decizii rapide, uneori suprinzatoare, cu efecte greu de anticipat, dar cu sanse mari de reusita. Anul Dragonului este un an al curajului, al inspiratiei de moment.

In general, anul Dragonului 2012-2013 este un an bun in plan personal. Este o perioada favorabila pentru casatorii si pentru a face copii, dar exista tendinta de a cheltui excesiv cu ocazia acestor evenimente.

In afaceri, anul Dragonului marcheaza o schimbare importanta fata de stagnarea din anul Iepurelui. Anul Dragonului este favorabil dezvoltarii afacerilor si inceperii unor afaceri sau proiecte noi.

Va exista tendinta de implicare in proiecte ambitioase, grandioase. Este un an al realizarilor spectaculoase, dar si al esecurilor rasunatoare.

In anul Dragonului se pot obtine castiguri mari, dar uneori cu investitii la fel de mari si/sau cu riscuri pe masura. Pentru reusita in afaceri sunt importante relatiile si aliantele, dar rolul cel mai important este al liderului vizionar.

In plan politic, anul Dragonului 2012-2013 aduce accentuarea luptei pentru putere si polarizarea spectrului politic. Deviza anului este "scopul scuza mijloacele". Se apeleaza fara scrupule la manipulare, mita etc. si vom asista la riposte dure.

Sfatul eAstrolog.ro: ganditi-va bine ce vreti sa realizati, care va sunt posibilitatile si incotro va indreptati! In anul Dragonului 2012-2013 veti avea parte de schimbari bruste si de rasturnari de situatie si nu veti avea timp sa va ganditi pe indelete. Daca sunteti pregatit cu obiective clare si chiar cu o schita de strategie, veti putea profita de oportunitatile neasteptate, luand decizii rapide.